Vulin od policajaca dobio gusle

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, koji je povodom Božića u poseti policijskim snagama u Kopnenoj zoni bezbednosti, prema Kosovu, „svim Srbima je poželeo godinu u kojoj će Srbija biti snažna i stabilna„.

Danas mislimo na sve Srbe, na našu braću na Kosovu i Metohiji, našu braću u Republici Srpskoj, Crnoj Gori, Hrvatskoj, na sve Srbe gde god da žive, jer znamo da i oni misle na svoju Srbiju, rekao je Vulin.

Pripadnici policije „u znak zahvalnosti za brigu koju je pokazao prema njima i novoj neophodnoj opremi koju su nedavno dobili, Vulinu su poklonili su gusle“, saopštilo je Ministarstvo.

IZVORBeta / N1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.