Vulin: Nije bilo premetačine u stanu porodice koja je nestala

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da policija nastavlja na sve moguće načine da traga za tročlanom porodicom Đokić koja je nestala u noći između nedelje i ponedeljka, kada je krenula iz sela Moravac ka Aleksincu.

Mi smo ušli u njihov stan, nije bilo premetačine. Juče smo celi dan tražili helikopterom da li su negde ostavili vozilo, rekao je Vulin za TV Hepi.

On je rekao da je porodica Đokić – Goran, Gordana i ćerka Lidija za uzor.

Prema našim informacijama dobra su porodica, nema istorije porodičnog nasilja, imali su svoju menjačnicu, bili su bez finansijskih problema. Nisu narkomani, ni alkoholičari, potpuno normalni, za svaki uzor, rekao je Vulin.

Kako je naveo, policija neće prestati da traga za njima sve dok ih ne nađe i dodao da bi bilo „dragoceno ako ih je neko video da kaže kada“.

On je rekao i da se u ovakvim situacijama često javi puno ljudi koji ne znaju ništa, a imaju potrebu da nešto kažu, i zamolio da se ne otežava istraga lažnim informacijama.

Podsetimo, MUP je juče saopštio da je porodica poslednji put viđena 26. septembra u selu Žitkovac, opština Aleksinac, odakle su se svojim „folksvagenom pasat“ crne boje aleksinačkih registarskih oznaka AL 028-AI uputili ka Aleksincu.

Policija moli građane da se, ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o ovoj porodici, obrate najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 192 i 018/522-982.

IZVORBeta / N1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.