Vulin: Pripadnici MUP i Vojske Srbije spremni da izvrše svako naređenje Vučića

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da su pripadnici MUP i Vojske Srbije u Kopnenoj zoni bezbednosti „spremni da izvrše svako naređenje“ predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Vulin je kazao da je svaki pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova spreman da zaštiti Srbe gde god oni živeli, posebno na teritoriji Kosova, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Vulin je tokom posete policajcima i vojnicima u bazi Šušnjak u Kopnenoj zoni bezbednosti naveo da je u tom području „stanje mirno i u potpunosti pod kontrolom“.

Vulin je dodao da se red i zakon u svakom delu Srbiije poštuju, i da se čuva imovinska i lična sigurnost svakog građanina.

Dodao je da nasilje nad Srbima na Kosovu „ne može da se sprovede bez odgovarajućeg odgovora Srbije“ i ponovio Vučićeve reči da se „martovski pogrom više nikada neće ponoviti“.

IZVORFoNet / N1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.