PLATA ELEKTRIČARA 300.000 HILJADA DINARA! Kompanija iz Beograda traži 6 radnika, imaju samo dva uslova! FOTO

Pixabay.com

Jedna beogradska firma je postavila oglas u kojem se traži radnik na poziciji električara i servisera bele tehnike. Plata koju kompanija nudi iznosi čak 300.000 dinara!

Da, dobro ste pročitali. Mesečna zarada iznosi od 100.000 do 300.000 dinara, a uključen je i rad na procenat. Od kandidata se traži iskustvo, kao i posedovanje vozačke dozvole B kategorije. Rad se vrši na teritoriji Beograda i Novog Sada.Na društvenim mrežama je nastao pravi haos zbog ovog oglasa.

Konkretno, zbog visine plate. Mnogi su se iznervirali jer su, prema njihovim rečima, učili škole bezveze.

„Sve vreme spremam ženu da nam sin bude zanatlija (ko tata), kaki fakulteti, kaki bakrači. Obraćam mu se sa majstore“; „Za šta sam ja učio Furijea je*o mi on mater“; „Da vide zainteresovanost ili ako jeste 300k ne verujem ali svaka čast“, su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

IZVORKurir.rs/Mondo
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.