Uhapšene četiri osobe zbog pranja novca, među njima i žena i tašta Veljka Belivuka

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal u saradnji sa SBPOK-om četiri osobe uhapšene su zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršile krivično delo pranje novca u produženom trajanju.

Nezvanično, reč je o supruzi i tašti Veljka Belivuka, kao i ženi Marka Miljkovića i vanbračnoj supruzi Filipa Ivanovića.

Uhapšene su B. B., T. M., S. Đ. i M. M. zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršile krivično delo pranje novca u produženom trajanju.

One su na svoje ime kupovale nepokretnosti i vrednije pokretne stvari od novca za koji se sumnja da potiče iz kriminalne delatnosti koju su organizovali Veljko Belivuk i Marko Miljković.

Pretresi su u toku.

Nezvanično, reč je o supruzi i tašti Veljka Belivuka, kao i ženi Marka Miljkovića i vanbračnoj supruzi Filipa Ivanovića.

IZVORRTS.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.