Policijski sindikat traži ostavku direktora policije Rebića

Direktor policije Vladimir Rebić, Foto: Printscreen

Sindikat policije i policijskih starešina pozvao je danas premijerku Anu Brnabić da smeni direktora policije Vladimira Rebića zbog brojnih afera i propusta u policiji za koje je po komandnoj odgovornosti morao da zna.

Sindikat je u pismu premijerki naveo da Rebić treba da bude smenjen jer je policiju „doveo u poziciju da uživa nikad manje poverenje građana“.

Niko ne kaže da direktor stoji iza prisluškivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića ali se postavlja opravdano pitanje kako on to nije znao, pa ni to po čijem je naređenu prisluškivanje rađeno, ko je potpisao zahtev za takvo prisluškivanje i drugo, stoji u saopštenju.

Upitali su i „kako je direktor policije od svoje i ženine plate uspeo da izgradi viletinu u Beogradu koja vredi 700.000 evra“.

IZVORBeta / Nova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.