POKUŠALI DA IZNUDE NOVAC: Pretukli mladića

Policija u Novom Sadu uhapsila je A. N. (26), sa područja Temerina i Novosađanina M. R. (1996), zbog sumnje da su učinili krivično delo iznuda u pokušaju.

Sumnja se da su, juče, oni tukli rukama i nogama tridesetogodišnjaka iz Petrovaradina, kako bi ga primorali da im vrati gotovo dvostruko više novca od iznosa koji im je dugovao, navodi se u saopštenju MUP.

Takođe, sumnja se da su ga vozili na više lokacija u gradu, uklјučujući i njegovu kuću, te da je oštećeni u jednom trenutku uspeo da pobegne.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će biti privedeni, uz krivičnu prijavu, u Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu.

IZVORNova.rs / Tanja Milovanović
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.