UŽAS U NOVOM SADU: Ubila sestru pa izvršila samoubistvo

Sestra Jelice Ž. (30) čije je telo sinoć pronađeno u stanu u Novom Sadu, Milica Ž., pronađena je mrtva, a kako saznaje Nova.rs, ona je izvršila samoubistvo skokom sa mosta u Dunav nakon što je presudila Jelici.

Telo sestre, sa kojom je živela u stanu u Šafarikovoj ulici, za kojom je tragala policija, jutros je pronađeno. Prema nezvaničnim saznanjima, Milica je preksinoć ubila svoju sestru, a zatim napustila stan i bacila se sa mosta u Dunav.

Sestre, inače iz Vlasotinca, bile su podstanarske u Novom Sadu, a motiv ove tragedije nije za sada poznat.

Ono što je Nova.rs saznala od izvora iz policije je da je Milica odranije pokazivala nasilničko ponašanje, zbog čega je prethodno i prijavljivana policiji.

Telo Jelice je sinoć oko 18 sati pronašao prijatelj, zabrinut što mu se ne javlja na telefon.

IZVORNova.rs / Ana Lalić
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.