Policija na Egzitu pronašla drogu kod 210 posetilaca, većinom stranaca

Policija je u Novom Sadu tokom muzičkog festivala Egzit, pronašla drogu kod 210 posetilaca, među kojima je 125 stranih državljana, a zaplenila je i dva pištolja i 39 metaka, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Po rečima ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina, gosti festivala i građani Novog Sada bili su tokom četvorodnevne manifestacije „bezbedni i sigurni zahvaljujući dobrom radu policije“.

Po navodima MUP, nije bilo većeg narušavanja javnog reda i mira tokom trajanja festivala, a među zaplenjenim narkoticima su amfetamin, marihuana, kokain, heroin, hašiš, tablete MDMA i tablete sa liste psihoaktivnih supstanci.

Od 8. do 12. jula novosadska policija je tokom pojačane kontrole saobraćaja, otkrila 1.103 prekršaja i iz saobraćaja isključila 220 vozača, a njih 47 zadržala.

Zaustavljeno je 167 vozača pod dejstvom alkohola, dok je njih 17 upravljalo vozilom pod dejstvom narkotika.

IZVORBeta / N1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.