Četvoro povređeno u dva udesa u Novom Sadu

Četiri osobe povređene su u dva udesa koja su se u poslednja 24 sata dogodila u Novom Sadu i okolini.

Prvi udes dogodio se u 9:17 na auto-putu, isključenje Sever, gde su u udesu dva vozila povređene tri osobe. Kako je za 021.rs rekao portparol Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, povređeni su muškarac star 68 godina i žena od 61 godine. Oni su zbrinuti na licu mesta i prevezeni u Klinički centar Vojvodine.

U ovom udesu je Hitna na licu mesta zbrinula i muškarca od 33 godine, ali nije bilo potrebe da bude prevezen u Urgentni centar, pa mu je ostavljen uput da se po potrebi javni na hirurgiju.

Drugi udes dogodio se juče u 14:57 časova, na nasipu kod čerevićke skele. Ovde je oboren biciklista od 68 godina. Hitna pomoć ga je zbrinula na licu mesta i prevezla na hirurgiju Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.

IZVOR021.rs / Nova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.