UHAPŠENA ŽENA IZ ČAČKA: Protivzakonito stekla skoro 3 miliona dinara

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, uhapsili su S. F. (52) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo pronevera u obavljanju privredne delatnosti.

Ona se sumnjiči da je kao zaposlena u jednom maloprodajnom objektu u Čačku, tokom 2019. godine, u više navrata, dnevni pazar tog preduzeća zadržavala za sebe, umesto da ga uplati na tekući račun firme.

Na taj način osumnjičena je stekla protivpravnu imovinsku korist u iznosu od oko 2.934.707 dinara i za isti iznos oštetila maloprodajni objekat.

Osumnjičena je, uz krivičnu prijavu, privedena nadležnom tužilaštvu.

IZVORKurir.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.