Sa probnom dozvolom vozio 217 km/h na autoputu kod Jagodine

Izvor: N1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), Uprave saobraćajne policije, zaustavili su presretačem na autoputu Beograd-Niš, kod Jagodine, dvadesettrogodišnjeg vozača automobila „BMW“, koji je upravljao vozilom brzinom od 217 kilometra na čas, saopštio je MUP.

Kako se navodi u saopštenju, na tom delu puta je brzina kretanja vozila ograničena na 110 kilometara na čas, što predstavlja nasilničku vožnju.

Takođe je utvrđeno da je sa probnom vozačkom dozvolom upravljao vozilom čija je snaga motora veća od 80 kilovata, piše u saopštenju.

MUP navodi da je vozač isključen iz saobraćaja i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava.

Poljak vozio 249 km/h

MUP je takođe saopštio da su pripadnici Uprave saobraćajne policije zaustavili presretačem na autoputu Beograd-Niš, kod Velike Plane, četrdesetdevetogodišnjeg državljanina Poljske koji je upravljao automobilom marke „BMW“ brzinom od 249,3 kilometra na čas, na delu puta gde je brzina kretanja vozila ograničena na 130 kilometara na čas.

Četrdesetdevetogodišnji vozač isključen je iz saobraćaja i protiv njega će biti podneta prekršajna prijava, saopštio je MUP.

IZVORN1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.