Pucao na đake iz vazdušne puške, dečak ranjen

Nepoznati napadač gađao je vazdušnom puškom danas oko 15 sati đake u dvorištu škole „Janko Veselinović“ u beogradskom naselju Voždovac, potvrđeno je našem portalu iz MUP-a.

Nama je prijavljen događaj u 15.45 sati i mi smo odmah izašli na licu mesta. Rad na ovom slučaju je u toku i još uvek se rasvetljavaju sve okolnosti ovog događaja, kazali su iz MUP-a.

U napadu je navodno pogođen četrnaestogodišnji učenik u nogu, ali ta informacija još uvek nije potvrđena, jer su iz Hitne pomoći rekli za naš portal da nisu imali poziv na toj adresi.

Sa druge strane, iz Hitne pomoći rekli su za naš portal da im slučaj nije prijavljen, odnosno da oni nisu intervenisali.

IZVORNova.rs / Marko Radonjić
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.