Protiv policajca u Pazaru pokrenut disciplinski postupak

Policijska uprava u Novom Pazaru pokrenula je disciplinski postupak protiv policijskog službenika Z. M. (38) iz tog grada, zbog neprimerenog ponašanja u blizini džamije u Novom Pazaru

Kako je juče saopšteno iz MUP-a, on će biti udaljen sa posla do okončanja disciplinskog postupka, koji je pokrenut po naređenju ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

Ministar i svi pripadnici MUP-a najoštrije osuđuju neprofesionalno i nemoralno ponašanje svakog pojedinca koje šteti ugledu policije, jer se na taj način, kako je navedeno u saopštenju, baca senka na požrtvovani rad drugih policijskih službenika koji predano čuvaju bezbednost građana.

IZVORNova.rs / Milica Čule
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.