Pronađeno telo Zorana Uskokovića na ulici u Beogradu, ubijen sa više metaka

Jutros je u Borskoj ulici na Kanarevom Brdu pronađeno telo Zorana Uskokovića (22). Kako saznajemo, žrtva je još sinoć ubijena sa više metaka, a telo su u jutarnjim satima pronašli radnici obližnje prodavnice i pozvali policiju.

Kako saznaje N1, sve ukazuje na to da je ubistvo Uskokovića bilo planirano, te da je likvidiran u klasičnoj kriminalnoj sačekuši.

Prema prvim pokušajima rekonstrukcije događaja, Uskoković je parkirao auto iza jedne prodavnice, kada je izašao iz vozila, ubica koji ga je čekao u zasedi ispalio je nekoliko metaka iz pištolja.

Policija je obavila uviđaj, a motiv zločina još nije poznat.

Podsetimo, ubijeni Zoran Uskoković je sin Zorana Uskokovića Skoleta, koji se od 15. januara 2000, kada su u „Interkontinentalu“ ubijeni Željko Ražnatović Arkan, Milenko Mandić i Dragan Garić, pominjao kao jedan od organizatora trostruke likvidacije. Skoleta su ubili pripadnici zemunskog klana u aprilu 2000. godine.

Podsetimo, u poslednjih deset dana u Beogradu se dogodilo nekoliko pucnjava – u Resavskoj ulici ranjena je jedna osoba, zatim ranjen je muškarac u Zemunu i izbačen iz auta ispred kuće. U Čuburskom parku u Beogradu, pre nekoliko dana, došlo je do pucnjave u kojoj su povređena dvojica mladića. Takođe, bačena je eksplozivna naprava na jedan kafić na Dorćolu.

IZVORN1 / Jelena Zorić
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.