Policija u Nišu otkrila 600 saobraćajnih prekršaja, šest vozača isključeno

Policija je tokom vikenda u Nišu otkrila 600 saobraćajnih prekršaja, a šest vozača je isključeno iz saobraćaja zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Kako je saopšteno, vozači motocikla „jamaha“ i automobila „porše“ vozili su pod dejstvom alkohola i kokaina, dok je vozač automobila „santa fe“ isključen zbog vožnje pod dejstvom kanabisa.

Dvojica vozača izazvala su saobraćajnu nezgodu tako što su sleteli sa puta i alkotestiranjem je utvrđeno de je vozač automobila ‘ford’ upravljao sa 2,11 promila alkohola u krvi, a vozač teretnog vozila sa 2,46 promila, piše u saopštenju.

Dodaje se da je iz saobraćaja isključen pedesetjednogodišnji vozač automobila „pežo“ koji je upravljao sa 1,85 promila alkohola u krvi.

Podsećamo, građani Niša su više puta protestovali zbog bahatih vozača u gradu, posle nesreće koja se dogodila početkom januara na Bulevaru Medijana, kada je vozač automobilom izleteo sa kolovoza i usmrtio pešake, A.P. (12) i D.I. (48).

IZVORBeta / N1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.