Novopazarski policajac vršio nuždu u dvorištu džamije

Javnost u Novom Pazaru uznemirila je vest da je pripadnik Policijske uprave u ovom gradu Z. M. izvršio čin skrnavljenja Sinan-Begove džamije koja se nalazi u Gradskom parku, u centru grada, tako što je urinirao u krugu džamije.

Iz Meešihata Islamske zajednice tvrde da su se prema rečima očevidaca, tokom ovog događaja pored ovog policijaca nalazila i dva pripadnika žandarmerije koji su stajali na kapiji džamijskog dvorišta.

Mešihat Islamske zajednice je jutros hitno uputio zahtev Upravi PU Novi Pazar da hitno reaguju. Prema saznanjima našeg portala, spomenuti policajac je suspendovan i protiv njega je pokrenut postupak.

IZVORNova.rs / Irfan Ličina
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.