Nestali mladić iz Niša pronađen mrtav

Maturant Umetničke škole u Nišu Jovan Veselinović (18), koji je nestao u sredu, pronađen je jutros mrtav u dvorištu zgrade u izgradnji u Ulici Branka Krsmanovića u Nišu, potvrdila je novinarima porodica tragično nastradalog mladića.

Jovanova majka Milica Cvetković kazala je da joj je policija saopštila da je Jovan nastradao pod još nerazjašnjenim okolnosti.

Još uvek ne znamo da li je nesrećan slučaj ili ubistvo. U toku je obdukcija koja će dati odgovore, izjavila je Cvetković.

Ona je zahvalila svim građanima Niša koji su proteklih dana učestvovali u potrazi i apelovala na medije da ne objavljuju da se njen sin ubio, sve dok istraga ne pokaže tačan uzrok smrti.

Za nestalim mladićem tragala je proteklih dana policija, kao i porodica i prijatelji.

Mladić je poslednji put viđen u sredu uveče oko 23 sata na bulevaru Nemanjića.

Popodne je proveo kod druga igrajući video igrice, a majci se poslednji put javio oko 21.30.

Policijska uprava u Nišu potvrdila je jutros da je u dvorištu zgrade u izgradnji u ulici Branka Krsmanovića pronađeno telo, ali identitet nastradalog nije saopšten.

IZVORBeta / N1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.