MUP: Imamo dokaze da su Vučić i članovi njegove porodice nelegalno prisluškivani

Po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, Radna grupa Ministarstva unutrašnjih poslova do sada je saslušala veliki broj lica i prikupila dokaze koji ukazuju na to da su predsednik Aleksandar Vučić i članovi njegove porodice nelegalno prisluškivani, saopštio je MUP.

U skladu sa članom 27 stav 2 Zakona o organizaciji i nadležnosti državnih organa u suzbijanju organizovanog kriminala, terorizma i korupcije saopštavamo da su obaveštenja primljena od lica za koje se osnovano sumnja da su povezana sa slučajem prisluškivanja predsednika Vučića i članova njegove porodice dostavljena na dalju nadležnost Tužilaštvu za organizovani kriminal, navodi se u saopštenju MUP-a.

Dodaje se da Radna grupa Ministarstva unutrašnjih poslova nastavlja rad po zahtevu Tužilaštva za organizovani kriminal.

Radna grupa je obrazovana rešenjem ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

Vulin je izjavio da je sa dosadašnjim rezultatima predistražnog postupka detaljno upoznao predsednika Vučića.

IZVORRTS
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.