Kroz selo vozio 142 kilometra na čas, kažnjen jednomesečnim zatvorom

Sudija Prekršajnog suda u Paraćinu izrekao je kaznu zatvora od mesec dana muškarcu iz Ćuprije (24), koji je kroz selo vozio automobil 142 kilometra na čas, čak 92 kilometra više od dozvoljene brzine.

Saobraćajna policija u Paraćinu je prilikom radarske kontrole u selu Striža pokušala da zaustavi automobil „tojota“, ali se mladić nije zaustavio na znak policije.

On je nastavio da vozi, ali ga je policija uskoro pronašla i privela. Proverom je utvrđeno da je registracija vozila istekla, saopštila je policija.

Zbog prekršaja Zakona o bezbednosti saobraćaja, sudija Prekršajnog suda izrekao je vozaču kaznu zatvora od 30 dana, novčanu kaznu od 140.000 dinara, zabranu upravljanja vozilom u trajanju od 12 meseci i 21 kazneni poen.

IZVORSrna / N1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.