IZVUČENO VOZILO IZ LIMA: Telo vozača nije pronađeno

Ronilačke ekipe Žandarmerije, nakon višednevne potrage za telom Prijepoljca Z. Ž. (53), koji je automobilom krajem januara sleteo u Lim u mestu Bistrica, pronašli su i iz reke izvukli automobil kojim je, kako se sumnja Z.Ž. sleteo u vodu, međutim telo pedesetrogodišnjeg Prijepoljca nije pronađeno u kolima.

Automobil je pronađen, svega desetak metara od mesta gde je uleteo u vodu, u jednom “rukavcu” na dubini od 9 metara. Stakla na vozilu, kada je izvučeno bila su spuštena.

Inače, tokom potrage za Z.Ž., pre dva dana iz Lima je izvučeno i kombi vozilo, prijepoljske firme za prodaju bele tehnike, koje je u reku sletelo pre nekoliko godina.

IZVORPP Media
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.