Gužve na putu za more: Saobraćaj pojačan ka Crnoj Gori

Na putevima u Srbiji poslednjeg radnog dana u sedmici očekuje se veći promet, posebno na deonicama ka turističkim destinacijama i letovalištima, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Pojačan saobraćaj očekuje se na putevima prvog i drugog prioriteta, deonicama ka Crnoj Gori i autoputevima iz pravca Madjarske i Hrvatske ka Makedoniji i Bugarskoj, dodaje se u saopštenju.

Na graničnim prelazima trenutno nema zadržavanja, ali je povremeno moguće formiranje dužih kolona i kraće na carinsku proceduru.

Na teretnim terminalima kamioni jutros čekaju na Kelebiji na izlaz iz zemlje oko dva sata, na Horgošu tri sata, a na Batrovcima oko sat vremena, dodaje se u saopštenju.

IZVORBeta / N1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.