Gori restoran u centru Novog Sada

U Novom Sadu, danas oko 9 časova izbio je požar u Pašićevoj u ulici u restoranu blizu ugla sa Zmaj Jovinom.

Gori čitav krov objekta, a na terenu su vatrogasci i policija, za sada nema informacija da li ima nekoga u objektu, prenosi NS uživo.

Crni dim koji je izbio iz kuće mogao je da se vidi u većem delu grada, prenosi 021.rs.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, gorela je peć za picu. U požaru nije bilo povređenih, javlja novinar 021.rs sa lica mesta.

“Atrijum” je poznat što u svojoj ponudi ima hamam, odnosno tursko javno kupatilo nastalo na tradiciji rimskih termi. Ono što je karakteristično za hamame jeste da su to parna kupatila u kome se greju klupe, podovi i zidove, pa se ne stvara teška maglovita para. Temperatura vazduha u hamamima je oko 50 stepeni Celzijusa, a vlažnost oko 100 odsto.

IZVORNova.rs / Milica Čule
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.