EKSPRESNO: Osuđen muškarac koji je pretio Vučiću

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nakon saslušanja osumnjičenog M.Z. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti povodom upućivanja pretnji predsedniku Republike Srbije Vučić Aleksandru, njegovom sinu Vučić Danilu i zameniku gradonačelnika grada Beograda Vesić Goranu, zaključilo je sporazum o priznanju krivičnih dela.

Od strane suda prethodno su utvrđene pojedinačne kazne zatvora u trajanju od devet meseci i u trajanju od pet meseci, zatim je izrečena uslovna osuda kojom je utvrđena jedinstvena kazna zatvora u trajanju od jedne godine i istovremeno određeno da se neće izvršiti ukoliko okrivljeni u vremenu proveravanja od četiri godine ne učini novo krivično delo.

IZVORNova.rs / Milica Čule
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.