Za vikend će biti vakcinisano 100.000 ljudi

Direktor Kancelarije za IT i elektronsku upravu Mihailo Jovanović najavio je da će tokom vikenda prvom ili drugom dozom vakcine protiv korona virusa biti imunizovano 100.000 građana

On je gostujući na RTS kazao da se za imunizaciju prijavilo više od milion građana, a da je drugu dozu vakcine primilo 420.000 ljudi.

Jovanović je dodao da postoji nekoliko načina za dobijanje potvrde o primanju druge doze vakcine.

Prilikom vakcinacije, građanima se daje ta potvrda u papirnoj formi. Ona se automatski šalje na imejl adresu koju su građani saopštili prilikom vakcinacije, a tokom naredne nedelje, svesni da ima građana koji nisu ostavili imejl, ni uzeli tu potvrdu, ili su izgubili, napravićemo jednu malu elektronsku uslugu na portalu e-Uprave, tako da će svako moći da poruči da ta potvrda dođe na imejl, rekao je Jovanović.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.