Vozili drogirani po Beogradu, pa završili iza rešetaka

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaustavili su i isključili iz saobraćaja trojicu vozača zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i alkohola.

Policija je pola sata posle ponoći, zaustavila kod Tržnog centra „Ada mol“ muškarca (38), koji je upravljao vozilom sa 1,56 promila alkohola u krvi. Potom je urađen i droga test i ustanovljeno je da je pozitivan na kanabis.

Saobraćajna policija je, oko 1,54 časova, na auto-putu Beograd – Šid, prilikom kontrole saobraćaja zaustavila vozača (26) koji je vozio brzinom 119 kilometara na čas, gde je brzina kretanja ograničena na 80 kilometara na čas. Droga testom utvrđeno je da je pozitivan na psihoaktivne supstance amfetamin i metaamfetamin.

Jutros oko 4, 11 časova, u Sremskoj ulici, na teritoriji opštine Zemun, prilikom kontrole, policija je alkotestirala vozača (22) i ustanovljeno je da je upravljao vozilom sa 1,42 promila alkohola u krvi. Takođe, podvrgnut je i droga testu i vozač je bio pozitivan na kokain i kanabis.

Vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.