UHAPŠEN SNAJPER IZ NOVOG SADA: Milutinovića lišili slobode na Jahorini!

Slobodan Milutinović, poznatiji kao Snajper, iz Novog Sada, uhapšen je na Jahorini, javljaju beogradski mediji. Milutinović je čelnik Fudbalskog kluba “Kabel” i imao „debeo“ dosije u policiji.

Milutinovića su uhapsili pripadnici policije Republike Srpske u hotelu „Vučko“ na toj planini, prenose mediji.

Inače, Milutinoviću je zbog nasilja presudom novosadskog suda zabranjen pristup stadionu „Karađorđe“ u Novom Sadu.

Mediji prenose da je Snajperov uspon navodno blisko vezan za period vladavine Bate Kankana, Radomira Butorovića, pokojnog kontroverznog direktora Vojvodine kome je Milutinović bio telohranitelj. Milutinović je tada bio jedan od vođa frakcije G-3, navijača Voše.

Podsetimo, u februaru prošle godine Milutinović se nalazio u automobilu „porše kajen“ koji je eksplodirao u Novom Sadu. Bomba je bila postavljena u prednji deo vozila, a prasak se desio kada je Milutinović pokušao da izađe sa parkinga. Njega su pukom srećom iz vozila izbacili navodno vazdušni jastuci koji su se aktivirali.

Protiv Milutinovića, policija je podnela 15 prijava, izmneđu ostalog i zbog pokušaja ubistva 2017. u Beogradu na stadionu u Humskoj, kada je pretučen i teško povređen D.S., kao i za trgovinu drogom, nedozvoljeno držanje oružja, ugrožavanje sigurnosti.

Snajperu su i ranije njegovi automobili bili mete napada, pa je tako 2013. u Novom Sadu bio zapaljen mercedes novosadkih tablica registrovan na ime njegove tadašnje devojke, a pet godina nakon toga još jedan auto.

IZVORMondo
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.