Uhapšen Buba Koreli

Kako je potvrđeno za Nova.rs, bosanskohercegovački reper Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, priveden je sinoć oko 23 sata, jer mu je policija pronašla pištolj u automobilu koji je u njegovom vlasništvu.

Buba je odveden u policijsku stanicu kako bi se razrešilo odakle mu oružje u vozilu. Na ispitivanju je jer nije poznato da ima dozvolu da korišćenje oružja. Inspektori će razrešiti ceo slučaj. Buba je verovatno pištolj nosio radi sopstvene bezbednosti, rekao je izvor blizak reperu za Nova.rs.

Podsetimo, reper je sinoć doveden u vezu sa pucnjavom koja se dogodila u Sarajevu, u kojoj je ranjen Omar, rođak poznatog repera, koji je u tom trenutku bio sa njim.

Za “Avaz” je ranije potvrđeno iz sarajevske policije da se incident dogodio juče oko 16:30 sati, te da su policajci zatekli dve povređene osobe.

Takođe, jedna osoba je zadržana na mestu događaja. Za sada nije poznato da li se radi o svedoku ovog nemilog događaja ili akteru napada.

Buba Koreli je juče za Nova.rs rekao da se našao u “pogrešno vreme, na pogrešnom mestu”.

Povodom današnjeg incidenta koji se dogodio došlo je do spominjanja mog imena u pojedinim medijima. Našao sam se u pogrešno vreme na pogrešnom mestu i nikako nisam povezan sa tim događajem koji se danas dogodio, rekao je Buba Koreli za Nova.rs.

IZVORNova.rs / Marija Dejanović
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.