Ubica iz Sjenice izvršio samoubistvo

E.T. koji je osumnjičen da je danas ubio svoju bivšu suprugu, tasta i taštu izvršio je samoubistvo.

Prema informacijama portala Nova.rs nakon akcije policije, ubica je pronađen u rodnom selu Doliće, u trenutku kada su ga policijske snage opkolile ubica je izvršio samoubistvo.

Podsetimo, stravičnom zločinu, koji je potresao srpsku javnost, prethodila je porodična svađa, a ubica je žrtve izrešetao iz vatrenog oružja.

Tri osobe preminule su na licu mesta, a kako saznajemo, sem brata ubijene žene, ranjene su još dve osobe, inače gosti ove porodice, koji su se zatekli u kući.

Prema nezvaničnim saznanjima, radi se o gostima koji su došli na babine. Ipak, zasad nije poznato da li je reč o detetu od ubijene žene ili od njenog brata.

Prema nezvaničnim informacijama, ubica je nedavno došao iz Nemačke, gde je bio na privremenom radu.

IZVORNova.rs/Irfan Ličina
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.