U Srbiji danas kišovito, temperatura do 13 stepeni

Naoblačenje s kišom koje je zahvatilo južne predele Srbije proširiće se pre podne na centralne, a posle podne i na ostale krajeve, dok će na planinama padati sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Na severu Vojvodine danas će biti suvo vreme uz postepeno naoblačenje, a kiša se očekuje uveče i tokom noći.

U Srbiji će danas duvati slab i umeren, severoistočni i istočni vetar. Jutarnja temperatura biće od nula do tri stepena, najviša dnevna od pet na jugu do 13 na severu Srbije.

U Beogradu će danas biti oblačno vreme, posle podne s kišom, uz slab i umeren vetar. Jutarnja temperatura biće od jedan do tri, najviša dnevna oko deset stepeni.

Meteorološke prilike će biti relativno nepovoljne za većinu hronično obolelih i osetljivih, a oprez se savetuje srčanim bolesnicima i osobama sa respiratornim oboljenjima. Moguće meteoropatske reakcije su bolovi u kostima, nervoza i glavobolja.

IZVORBeta / Nova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.