U Čačku 11 firmi dogovarale cenu tehničkog pregleda

Komisija za zaštitu konkurencije utvrdila je da je 11 firmi postiglo dogovor kojim su neposredno utvrdili prodajne cene usluga tehničkog pregleda vozila.

U pitanju su firme iz Čačka i njima su naložene novčane uplate kao mere zaštite konkurencije, objavljeno je u “Službenom glasniku“.

Najveća uplata od 930.000 dinara naložena je Ninex-petrolu, a slede Bavaria tim – 788 hiljada i Šumadija transport i održavanje – 532 hiljade dinara.

Mere zaštite konkurencije kao novčana uplata u budžet određene su i Auto centru Miloš, Ogi MD auto centru, firmama Auto Jovanović i Braća Božović, N&S Auto 32, Autoservisu, firmi ANK i Auto centru SVIV.

Ostavljeni rok za uplatu mera zaštite konkurencije je 12 meseci, navodi se u Rešenju Komisije za zaštitu konkurencije.

IZVORTanjug / Morava Info
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.