Taksista vozio drogiran, pa slupao dva automobila

Niška policija je prošlog vikenda zbog izazivanja saobraćajne nezgode zadržala 53-godišnjaka koji je bio za volanom sa 2,74 promila alkohola u krvi, te je sleteo sa puta i udario u betonsku ogradu, kao i 32-godišnjeg taksistu jer je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci i tom prilikom udario u dva parkirana automobila i oštetio ih.

Policija je zadržala 53-godišnjeg vozača „pežoa“ koji je 24. aprila vozio u pijanom stanju, te je izazvao saobraćajnu nezgodu.

Prekršajni sud u Nišu mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 30 dana, novčanu kaznu u iznosu od 100.000 dinara i zaštitnu meru zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od 10 meseci, navode iz policije.

Dodaju da se druga nezgoda dogodila istog dana, a nju je izazvao 32-godišnji taksista koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, a u vozilu je bio sam.

Prekršajni sud u Nišu mu je izrekao kaznu od 50.000 dinara, zaštitnu meru zabrane upravljanja vozilom B kategorije u trajanju od šest meseci i 10 kaznenih poena, piše u saopštenju.

Iz policije apeluju na sve vozače da poštuju ograničenja brzine i da ne sedaju za volan pod dejstvom alkohola i psihoaktinih supstan

IZVORJužne vesti / Nova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.