Radojičić: U Beogradu 320 komunalnih milicionera, pristižu i novi

Gradonačelnik Zoran Radojičić izjavio je da Beograd ima oko 320 komunalnih milicionera i da je primljeno još 90 koji su na obuci.

Raspisan je konkurs za prijem još 52 komunalna milicionera i očekujem da će u budućnosti povećan broj pripadnika ove službe dati rezultat koji će svaki građanin moći da vidi. Trudićemo se da izaberemo najbolje kandidate i odmah po završetku procedure i obuke oni će se naći na terenu, rekao je Radojičić, prilikom obilaska radova u osnovnoj školi „Vlada Aksentijević“, u opštini Palilula.

On je rekao da su pripadnici Komunalne milicije u prethodnom periodu uradili veliki posao u Beogradu, kako bi epidemiološke mere bile poštovane, preneo je Beoinfo.

Kako je rekao, komunalni red u Beogradu održava Komunalna milicija, neretko uz pomoć Ministarstva unutrašnjih poslova.

Govoreći o rekonstrukciji škola u Beogradu, osnovnih i srednjih, on je rekao da se ulažu značajna sredstva i veoma aktivno radi. Za projektovanje i radove u toku ove godine, prema njegovim rečima, izdvojeno je oko 220 miliona dinara za osnovne škole, a za srednje oko 204.

IZVORBeta / N1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.