Protest ugostitelja ispred Skupštine

Ispred Skupštine Srbije trenutno se nalazi nekoliko desetina ugostitetlja, prenosi portal Nova.rs.

Kako javlja reporter Nova.rs, jedna od glavnih poruka koja se čuje je: “Mi smo diskriminisani”.

Saobraćaj ispred Skupštine Srbije se odvija neometano.

Kako navode za Nova.rs, revoltirani novim merama, odlučili su da svoje nezadovljstvo iskažu izlaskom na ulice. Pojedini su izjavili da će „ispred Skupštine Srbije biti svakog dana, dok Vlada ne uradi nešto konkretno povodom njihove situacije“.

Kako je za Nova.rs reklo nekoliko prestoničkih ugostitelja, organizovanje protesta krenulo je preko grupa na mreži Viber.

Prema njihovim rečima, očekuje se makar nekoliko stotina ljudi na ovom protestu.

Podsetimo, Krizni štab potvrdio je da će od srede do nedelje važiti epidemiološke mere koje su važile i prethodnog vikenda, koje predviđaju zatvaranje ugostiteljskih objekata i tržnih centara i omogućavanje rada prehrambenih radnjama, apotekama i benzinskim pumpama.

IZVORNova.rs / N1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.