Pretukao dečaka (12) zbog plastičnog pištolja

Dečaka R. D. (12) iz Prigrevice pretukao je mlađi čovek u petak popodne u ulici Apatinski put u Prigrevici i tom prilikom mu naneo lakše telesne povrede. Napadač je naknadno identifikovan i protiv njega će biti podneta krivična prijava za nasilno ponašanje.

Nasilništvu je prethodila bezazlena igra nekoliko dečaka na ulici, koji su se međusobno gađali kuglicama ispucavanim iz plastičnih pištolja za decu.

Verovatno je neka od plastičnih kuglica, koje su ispaljivali, pogodila automobil koji je u tom trenutku prolazio pored ove grupe dece. U autu su bila dvojica mladića. Suvozač je izleteo iz auta i besomučno počeo da udara i šutira dete kojeg se dočepao, dok su se ostali, u strahu, razbežali. Nakon nekog vremena izašla je jedna žena iz kuće iz komšiluka i uspela da, vikom i svađom sa napadačom, spasi dečaka dodatnih batina, navodi izvor za Nove Apatinske novine.

Automobil se udaljio sa lica mesta u nepoznatom pravcu, a o incidentu su odmah obavešteni dečakov otac i policija. Dečak je prevezen u bolnicu gde mu je ukazana pomoć i obavljena dijagnostika, kako bi se utvrdio stepen povreda.

Policija je, vrlo brzo, uspela da identifikuje napadača i osobu koja je bila sa njim. Radi se o mladićima sa prebivalištem na području Zlatibora. Protiv napadača će biti podneta krivična prijava za nasilno ponašanje. Dečak je, samo pukom srećom, prošao sa lakšim fizičkim povredama, ali je doživeo veliki stres.

IZVORAgencije / Nova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.