„Praznična“ gužva na autoputu Miloš Veliki, formirana kolona od osam kilometara

Na autoputevima kroz Srbiju su velike gužve, pokazuje poslednji izveštaj Auto-moto savaza Srbije, a najveća gužva je na autoputu Miloš Veliki gde je, kod tunela Brđani formirana kolona dugačka 8 kilometara.

Prema poslednjim informacijama Auto-moto saveza Srbije na naplatnoj stanici Preljina zadržavanja su oko 150 minuta, objavljano je na Nova.rs.

Auto-put E-763, od tunela Brđani do Preljine, u smeru ka Preljini zbog povećanog intenziteta saobraćaja formirana je kolona vozila od 8 km. U tunelu Brđani, u smeru ka Preljini, obustavljen je i saobraćaj zbog formirane kolone vozila koja preti da zatvori tunel, navodi Auto-moto savez.

Jedan korisnik Tvitera podelio je snimak nepregledne kolone automobila na auto-putu Miloš Veliki i napisao da ispred tunela, koji je zatvoren, stoji više od 200 vozila, dok je čekanje naplatnoj rampi Čačak duže od 3 sata.

Naveo je da je kolona velika i kod Preljine, pa ranije isključenje sa auto-puta malo pomaže.

Prema podacima Auto-moto saveza, na naplatoj stanici Takovo, na naplati putarine, zadržavanja su oko 120 minuta.

Na naplati putarine na stanici Lajkovac trenutno nema zadržavanja, navodi se na sajtu Auto-mota saveza. Isto je stanje u na naplatnoj stanici Pojate.

Čekanja na graničnim prelazima za ulazak i izlazak iz zemlje su do sat vremena.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.