Nišlije traže nestalog mladića, uključeni psi tragači

Osamnaestogodišnji Jovan Veselinović nestao je sinoć u Nišu, a njegovi sugrađani danas su organizovali potragu u gradu.

Nestanak 18-godišnjaka iz Niša koji je prijavljen sinoć, uznemirio je brojne Nišlije, pa su se prijatelji porodice i volonteri udružili i oblepili skoro ceo grad plakatama sa njegovom fotografijom i potrebnim informacijama, a obilaze i lokale u kraju u kojem je mladić poslednji put viđen, koji imaju nadzorne kamere, kako bi možda dobili više informacija.

Policija, kako kažu, još intenzivno traga za mladićem, ali nema još novih informacija.

Osim što na društvenim mrežama građani dele poruku majke 18-godišnjaka koji je juče oko 23 sata krenuo kući i od tada mu se gubi svaki trag, neki od njih su se uključili u potragu.

Grad je oblepljen fotografijama, a one su podeljene i većini taksi udruženja.

Obilazili smo menjačnice, banke i lokale u tom kraju i svi su bili predusretljivi za snimke sa video nadzora i proveravaju ih, kaže Nišlijka koja je prijatelj porodice.

Uključili su se i oni koji imaju psa tragača, kao i neka privatna obezbeđenja, a apeluje se na sve građane da obrate pažnju i provere podrume i krovove svojih zgrada i kuća, kao i da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju jave policiji.

Podsetimo, kako piše u Fejsbuk postu majke Milice Cvetković, njen sin Jovan je na sebi imao farmerice, crne patike, crni duks i tamnu jaknu, a poslednji put je viđen na Bulevaru Nemanjića juče oko 23 sata.

 

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.