Poreska uprava zaplenila cigarete i kafu

Foto: MUP Srbije

Poreska policija zaplenila je u više odvojenih akcija na teritoriji Beograda i Niša 20 kilograma kafe, 570 paklica različitih vrsta cigareta, 3.400 komada ručno pravljenih cigareta i 84,5 kilograma rezanog duvana, saopštila je danas Poreska uprava.

Inspektori Poreske policije, u koordinaciji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, sproveli su akcije zaplene robe od 30. jula do 3. avgusta, u cilju suzbijanja sive ekonomije u prometu akciznih proizvoda.

Protiv svih lica od kojih su oduzeti akcizni proizvodi biće podnete krivične prijave, a dve osobe su lišene slobode i sprovedene nadležnim tužilaštvima u Beogradu i Nišu.

IZVORTanjug / Nova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.