Još manje zaraženih koronavirusom, preminulo 10 osoba

U Srbiji je u poslednja 24 sata evidentirano još 210 zaraženih koronavirusom, a preminulo je još 10 osoba.

Testirano je 11.050 pacijenata, a na respiratorima je 29 bolesnika.

U Srbiji je juče evidentirano još 218 zaraženih koronavirusom, a preminulo je još 9 osoba. Testiran je bio 10.101 pacijent, a na respiratorima je 36 bolesnika.

Iz Rusije su sinoć stigle komponente za vakcinu „Sputnjik V“ i sada je sve je spremno da danas u Nacionalnom institutu za virusologiju, vakcine i serume „Torlak“ počne proizvodnja vakcine protiv koronavirusa. Ipak, pojedini stručnjaci, poput profesora Farmakologije Radana Stojanovića smatraju da Torlak treba da odgovori na brojna pitanja i razveje sumnje o tome da li je reč o pravoj proizvodnji ili samom pakovanju.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ocenio je danas da sada kada je ugostiteljskim objektima dozvoljeno da rade do ponoći, Krizni štab treba da promeni odluku koja je snazi od decembra prošle godine, a po kojoj im je zabranjena muzika posle 18 sati.

U velikom parku u Mirijevu sutra će biti otvoren mobilni punkt za vakcinaciju protiv koronavirusa, saopšteno je iz gradske opštine Zvezdara.

IZVORNova.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.