Izdat nalog za privođenje Čedomira Jovanovića

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da lidera LDP Čedomira Jovanovića privede na saslušanje zbog istrage, koja je protiv njega pokrenuta nakon što je letos, ispred prostorija „Fizio centra“ na Novom Beogradu napao vlasnika ove ambulante za rehabilitaciju Žarka Ivkovića i njegovog konsultanta Dejana Dubajića.

Nalog za privođenje usledio je nakon što se Jovanović u petak nije odazvao pozivu za saslušanje, koji mu je policija dostavila još 29. januara, prenosi Nova.rs.

Jovanović će zbog toga biti sproveden na saslušanje u pratnji policije narednog termina koji će biti zakazan, rečeno je u Trećem osnovnom tužilaštvu.

Podsetimo, protiv Jovanovića podneta je krivična prijava zbog nanošenja lakih povreda vlasniku „Fizio centra“, kog je napao neposredno pošto je pušten iz bolnice gde se prvi put lečio od infekcije koronavirusom.

IZVORNova.rs / N1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.