Gužve za vakcinaciju u Beogradu, u redovima i strani državljani

Veliki broj građana danas je došao da se vakciniše na Beogradski sajam, među njima su brojni stranci i državljani susednih zemalja, a redovi su duži nego inače. Slična situacija je i u Belekspo centru.

Kako je javila agencija Fonet, najviše je građana BiH i Severne Makedonije, a mnogi od njih nisu ni prijavljeni za vakcinaciju posredstvom sistema e-uprave, dok su pojedini popunili obrazac kojim je predviđeno i prijavljivanje stranih državljana za imunizaciju.

Nekoliko građana Sarajeva sa kojima je razgovarao reporter FoNeta rekli su kako „ne veruju da će u BiH skoro stići na red za vakcinaciju“ pa su došli u Beograd da iskoriste priliku i mogućnost koju za vakcinaciju stranih državljana koju nudi Srbija.

Slične razloge navode i građani iz Severne Makedonje.

Na Beogradskom sajmu danas je u toku i vakcinacija privrednika iz Crne Gore, dok je za privrednike iz Severne Makedonije vakcinalni punkt u Nišu.

IZVORFoNet / N1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.