Gradonačelnik Čačka se vakcinisao kineskom „Sinofarm“ vakcinom

Gradonačelnik Milun Todorović se danas odazvao pozivu i primio vakcinu kineske kompanije „Sinofarm“.

Za danas sam dobio poziv putem portala eUprava i vakcinisao se prvom dozom kineske „Sinofarm“ vakcine. Nemoguće je pobediti ovu epidemiju bez kolektivne imunizacije. Molim i pozivam sve sugrađane da se prijave i vakcinišu, kako bi što pre ova opaka bolest bila iza nas, napisao je na svom fb profilu.

Dodaje da je to jedini način da se vratimo normalnom životu i pozvao sve Čačanke i Čačane da se vakcinišu.

Na taj način ćemo jedino moći da se vratimo normalnom životu, da obavljamo sve one aktivnosti kojih smo se svi zajedno odricali, manje ili više, a najviše zdravstveni radnici u proteklih godinu dana, zaključuje Todorović.

Do sada je 14.200 građana Čačka primilo obe doze, a 21.200 jednu dozu vakcine. Čačak broji 97.000 punoletnih stanovnika i očekuje nas još dosta posla.

IZVOR032info.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.