Dačić: Nisam prisustvovao tajnim žurkama, svaki moj dolazak u Jagodinu zabeležen

Foto: Tanjug (Sava Radovanović)

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je povodom navoda da je bio jedan od učesnika „tajnih žurki“ u Jagodini da je on uvek pod prismotrom policije, pa je svaki njegov odlazak i u taj grad zabeležen.

Ja sam već 13 god pod prismotrom policije i oni kontrolišu i prate šta ja radim, tako da je svaki moj odlazak zabeležen, rekao je Dačić za televiziju Hepi.

Dačić, koji je predsednik Socijalističke partije Srbije, je dodao da nikada nije učestvovao na „tajnim žurkama“, već su svi događaji na kojima je on bio bili javni.

Ja sam od 2008. godine sa (Draganom Markovićem) Palmom u koaliciji i stotinu puta sam s njim bio na raznim prigodama, jer on organizuje veliki broj događaja, rekao je on.

Dačić je naglasio da su maloletnice bile prisutne samo u kulturnim manifestacijama pred hiljadama ljudi.

Predsednik Narodne skupštine je ocenio da je taj slučaj „svakako“ politički motivisan i da njime treba da se bave nadležne državne institucije.

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić prikazala je na konferenciji za novinare video snimak za koji kaže da je svedočenje čoveka iz Jagodine koji je navodno prisustvovao, po njenim rečima, „podvođenju“ devojčica i žena u tom gradu.

Prema rečima svedoka, tim proslavama su prisustvovali i čelnici vlasti Ivica Dačić, Aleksandar Antić, kao i vlasnici Knez petrola i Kopernikus televizije.

IZVORBeta / N1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.