ČAČAK: Trudnica pozitivna na koronu, jedna osoba preminula

Na svim odeljenjima u okviru Opšte bolnice Čačak, koja su pretvorena u kovid, hospitalizovano je 126 pacijenata. U respiratornom centru smešteno je 17 obolelih, a njih petoro je na respiratoru.

U protekla 24 časa bio je prijem 16 obolelih i otpust 15 lica, a preminuo je jedan pacijent iz Lučana (58).

Na odeljenje ginekologije primljena je trudnica koja je pozitivna.

Od 274 uzorka iz Čačka pozitivnih je 53, iz Gornjeg Milanovca od 58 uzoraka pozitivnih je 28, iz Lučana od 36 uzoraka pozitivno je 13 i iz Ivanjice od 83 uzorka pozitivno je 22. Ukupno 116 pozitivnih od 451 uzorka.

U petak, 19.3. vakcinisano je 56 zakazanih osoba, a revakcinisano 411. Takođe je bilo i 364 vakcinacije koje nisu bile zakazane.

Za poslednja 24 časa u prijemno-trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bio je 151 pregled, od čega je 81 prvi pregled.

IZVORNova.rs / Ljubica Sokić
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.