Akcija policije zbog prostitucije u Banjaluci, uhapšene i devojke iz Srbije

Policija Banjaluke saopštila je da je uhapšeno više osoba iz Republike Srpske, Srbije i Slovenije tokom racije u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, u okviru akcije usmerene na otkrivanje prostitucije i neovlašćene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Kako se navodi, operativna akcija „Dolar“ realizovana je tokom prethodne noći i traje kriminalistička obrada lica i rad na dokumentovanju predmeta, prenela je RTRS.

U saopštenju se precizira da je u okviru akcije obavljena racija u ugostiteljskom objektu u Banjaluci, vlasništvo lica čiji su inicijali L.Ž. iz Prnjavora, koji je uhapšen zbog navođenja na prostituciju i nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije.

Uhapšene su i A.M. i N.Š. iz Banjaluke, te M.V, A.S, Z.D. i N.K. iz Srbije zbog sumnje da su za novac pružale seksualne usluge u ugostiteljskom objektu, a od tih osoba oduzeta je određena količina novca, navodi se u saopštenju.

Takođe, uhapšena su i četiri državljanina Slovenije – B.Ć, kod kojeg je pronađen kokain, kao i M.S, A.D. i M.F. kod kojih je testiranjem utvrđeno da su pozitivni na prisustvo te droge.

IZVORN1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.