ZIMA SE VRATILA: Ali samo na jedan dan

Stiže nova, kratkotrajna promena vremena, tek da nas podseti da je još zima. Ujutru i pre podne sneg, u nižim predelima od 5 do 10, na planinama do 15 centimetara. Već posle podne i uveče prestanak padavina i razvedravanje. Stiže i hladniji vazduh.

Oblačno i hladnije sa snegom, ponegde u nižim predelima i kišom, osim na severu Vojvodine gde će se zadržati suvo vreme.

Očekuje se dalje povećanje visine snežnog pokrivača, značajnije u jugozapadnim, jugoistočnim i istočnim predelima zemlje.

Posle podne i uveče slabljenje i postepeni prestanak snega, kao i delimično razvedravanje. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severni i severoistočni.

Najviša temperatura od 1 do 7, u Beogradu 5 stepeni i kiša, pa sneg, pa razvedravanje.

Od četvrtka ponovo toplije.

IZVORRTS.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.