ZA SAVKOVIĆE KUĆA OD GRADA! Todorović: Učinićemo sve da im pomognemo!

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović je zajedno sa svojim saradnicima upriličio prijem našem sugrađaninu Nebojši Savkoviću, koji sa suprugom i četvoro dece, živi u vrlo teškim uslovima. Nebojša je, kako bi svojoj porodici omogućio pristojan život, radio veoma teške fizičke poslove, usled kojih je zadobio velike zdravstvene probleme, zbog čega on više nije u mogućnosti da radi. Zbog ove specifične situacije, predstavnici lokalne samuprave su imali sluha za probleme porodice Savković i prema rečima gradonačelnika Todorovića učiniće sve, što je u njihovoj moći, da im pomognu.

 

„Nebojša je mlad i veoma vredan čovek. Dok god je mogao da privređuje, sam se trudio da obezbedi ono što je potrebno njegovoj deci. Nije se žalio i nije tražio pomoć. Kako je sada u veoma teškoj situaciji, mi kao Grad osećamo odgovornost da takvim ljudima izađemo u susret. S obzirom da nemaju rešeno ni stambeno pitanje, četvoro mališana, uzrasta pet i tri godine i blizanci od 20 meseci, žive u nehumanim uslovima. Želimo da i oni dobiju krov nad glavom i život dostojan svakog deteta. Obećali smo Nikoli da će Grad porodici Savković rešiti stambeno pitanje, i to što je pre moguće“ – rekao je Todorović.

Dom za Savkoviće, nalaziće se na njihovom porodičnom imanju u LJubiću, a nakon uređenja imovinsko pravnih odnosa Grad će finansirati izgradnju kuće

Direkt.rs
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.