Vučić: Vitamini za penzionere išli po hitnoj proceduri zbog korone

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je nabavka vitamina i minerala za penzionere morala da bude sprovedena po hitnoj proceduri jer je u toku pandemija koronavirusa i jer je bilo neophodno da se ojača imunitet najstarije populacije.

Neće ih ni to spasiti od bolesti, kao što ni mene ni druge koji su se vakcinisali to neće sprečiti da budu zaraženi, ali verovatno neću umreti, rekao je Vučić nakon obilaska petlje Batajnica na autoputu E75.

On je rekao da su lekari preporučili koje vitamine i minerale treba nabaviti da bi se pojačale imune funkcije.

Nismo mogli da čekamo do novembra jer tada bi rekli da se kasni i da se sve radi pred izbore. Da smo išli u regularnu proceduru i da su vitamini došli u novembru, obesili bi me na Terazijama, u metaforičkom smislu, rekao je on.

IZVORBeta / N1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.