Vučić u ivanjičkom kraju: Placevi u okolini Ivanjice skuplji nego na Dedinju

Foto: instagram - buducnostsrbijeav

IVANJICA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas Moravički okrug i obišao rekonstruisani put Pridvorica – Devići kod Ivanjice, u koji je, kako je rečeno, država uložila oko 400 miliona dinara bez PDV-a.

Put je završen i trenutno se vrši zaštita kosina, horizontalna i vertikalna signalizacija, kao i opremanje dela puta.

Vučić je lokalni put od 8,3 kilometra, koji povezuje Pridvoricu i Deviće i vodi ka turističkom centru Golija, obišao danas zajedno sa predsednikom opštine Ivanjica Momčilom Mitrovićem i minitrom poljoprivrede Branislavom Nedimovićem.

Razgovarajući sa meštanima i lokalnim rukovodstvom govorio je o ceni placa u selu Odvraćenici.

„Znate li koliko košta plac u Odvraćenici sada? Bio sam tamo pre dva meseca. To je bilo džabe, a sad vredi više nego na Dedinju“ – rekao je Vučić prilikom obilaska.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obećao je u Deviću građanima da će put od Ivanjice do Odvaćenice biti izgrađen do 1. septembra naredne godine.

„To je skupo, ali to je strateška stvar za ovo mesto. Niko mi nije verovao ni kada sam rekao da ćemo asfaltirati tih osam kilometara koje smo već uradili, jer su mislili da je to zbog izbora, a ja sam sa izborima završio. Više nema nikakvih izbora, što ih je bilo bilo je, i sada ima samo to što mogu da uradim za narod“ – poručio je Vučić.

On je istakao da želi da izgradi taj put kako seljaci ne bi imali problema sa pretovarom robe, a ljudima iz „Ivanjica puteva“ poručio je da budu srecni što imajuposao za 20 kilometara puta, jer time isplaćuju ljude koji od toga žive.

Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.