Vučić: Pukovnik Lalović iseljen po zakonu, spreman sam da mu pomognem

Izvor: N1

Komentarišući slučaj penzionisanog pukovnika Vojske Srbije Gojka Lalovića, čija je porodica nedavno izbačena iz stana na Bežanijskoj kosi, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je to sprovedeno u skladu sa zakonom, ali da je spreman da primi porodicu Lalović, kako bi im se „pronašao smeštaj i obezbedio normalan život„.

I (slučaj porodice Lalović) govori nešto dobro o nama. U Americi je takvih slučajeva desetine hiljada svakog dana, kazao je Vučić nakon združene taktičke vežbe „Odgovor 2021“ na Pasuljanskim livadama.

Podsetimo, policijske snage u uniformi i civilu, uz prisustvo vojne policije, iselile su u četvrtak porodicu Lalović iz jedinog doma na Bežanijskoj kosi.

Iz Združene akcije „Krov nad glavom“ navode da Lalović stan nije mogao da otplati zbog toga što je, kako kažu, prevremeno i nezakonito poslat u penziju.

IZVORBeta / N1
Dobro došli na portal Direkt.rs, preuzimanje svih vesti je dozvoljeno uz navođenje izvora. Molimo Vas da nas kontaktirate za označavanje autora ili uklanjanje fotografija na direkt.rs@gmail.com. Svi komentari koji budu poslati moraju biti pregledani od strane administratora. Uvredljivi komentari biće odmah izbrisani, dok ostali komentari mogu biti uređeni ili cenzurisani zavisno od njihovog sadržaja.

1 KOMENTAR

  1. Sram vas bilo,to država jednog Pukovnika da iselite,a kad je bilo stani pani ajmo vojsko da branimo našu svetinju…dal’ je gospodin Vučić otplatio stan i ako jeste kako šta presednik države pa se može sram vas bilo.a za to da se u Americi to dešava sto puta dnevno po,nebo Reko jer su najaca,sila na svetu!.nepljuju po svojim pukovnicima…imao bi još mnogo toga reći ali uzalud jedino gospodin Vučić da me primi,pa da razgovaramo ko ljudi.

Comments are closed.